Metropolis Reality s.r.o. - nabídka nemovitostí

Celkem 31 fotografií, zobrazit všechny
Makléř:
Tomáš Ebr
telefon: 774866327
tomasebr@gmail.com

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Prodej vícegeneračního domu 480 m², pozemek 816 m², Husinec

Cena:
15.999.000 ,-
Popis nemovitosti:

Představujeme Vám unikátní možnost koupě vícegeneračního domu s třemi bytovými jednotkami a chatou, situovaného v tiché a vyhledávané lokalitě obce Husinec u Řeže.

Jedná se o atypický bytový dům, který nabízí několik variant užívání
 

  1. Může se jednat o velice zajímavou investiční příležitost, jelikož je dům rozdělen na bytové jednotky, které je možné samostatně pronajímat.
  2. Kombinace bydlení a podnikaní, kdy spodní patro se dá využívat na kancelářské prostory a vrchní patro na rodinné bydlení.
  3. Pro vícečetnou rodinu nebo jako dvougenerační.

Tento dům nabízí rozmanité bytové jednotky v dispozicích 2 × 3+kk a 1× 4+kk. Celková užitná plocha dosahuje ohromujících 480m2, což zajišťuje dostatek prostoru pro komfortní bydlení a relaxaci.


Skvělá Poloha: Dům se nachází v klidné a části obce, a jeho rezidenti budou mít jedinečnou možnost užívat si klidného a pohodlného života v blízkosti městského ruchu. Vše, co potřebujete, je doslova na dosah ruky.


Přidaná Hodnota: Pro větší pohodlí je dům vybaven tepelným čerpadlem, které zajišťuje účinné vytápění všech bytů. To vše doplňují nově instalovaný solární systém k úspoře energie, dále možnost parkování na soukromém dvoře, který je nedílnou součástí domu. Pro ty, kteří chtějí vytvořit si vlastní oázu klidu, je zde též potenciál vytvořit zázemí pro volný čas.


Stabilní Příjmy pro Investory: Tato jedinečná investiční příležitost je doslova snem každého investora, který hledá stabilní a dlouhodobý zdroj příjmů z následných pronájmů.


Financování úvěrem je samozřejmě možné a s jeho výběrem Vám rádi poradíme.


Kontaktujte Nás: Náš tým je připraven Vám poskytnout veškeré potřebné informace k tomuto projektu. Neváhejte nás kontaktovat, abychom Vás provedli tímto zajímavým domem.

Tato jedinečná nemovitost nabízí skvělou investiční příležitost pro ty, kteří hledají kombinaci vlastního bydlení s možností pronájmu bytů /stabilní příjem/ včetně firemního podnikání. Majitelem prostorného rodinného domu s investičními byty, který se nachází v malebném prostředí obklopeném přírodou, se můžete stát právě Vy.

PENB zatím nedodán, proto uvedena třída G.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
2024004
Typ domu:
Vícegeneracní dům
Operace:
Prodej
Adresa:
Husinec
Hlavní 268
Plocha pozemku:
816 m2
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Výbava - popis:
altánek
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 10' 22.747"N, 14° 22' 0.437"E