Metropolis Reality s.r.o. - nabídka nemovitostí

Celkem 28 fotografií, zobrazit všechny
Makléř:
Tomáš Ebr
telefon: 774866327
tomasebr@gmail.com

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Prodej bytu 3+kk 81m2, předzahrádka 97m2, Praha-Holešovice

Cena:
17.490.000 ,-
Popis nemovitosti:

Elegance a nekompromisní styl se snoubí v tomto impozantním novém bytě 3+kk v prestižní rezidenci Osadní, v živé části Holešovic. S rozlohou 82m2 nabízí tento byt dostatek prostoru pro vaše každodenní potřeby a zároveň umožňuje příjemné a komfortní bydlení. Jeho unikátní kouzlo však nekončí uvnitř dveří. Největší poklad však čeká venku – rozlehlá předzahrádka v tichém vnitrobloku o rozloze 96m2, která se stává vaším vlastním soukromým rájem uprostřed rušného městského života. Zde se můžete ponořit do klidu zeleně, relaxovat, nebo si užívat večery s rodinou a přáteli pod hvězdami. Vaše domovské prostředí se stane centrem pozornosti a zároveň útočištěm, kde můžete obklopit sebe i své blízké příjemnou atmosférou a neopakovatelným pohodlím. Připravte se na životní styl, který propojuje harmonii přírody s výjimečným luxusem moderního bydlení. Vítejte v dokonalém domově, který se stane vaším útočištěm.

Byt 3+kk s užitnou plochou 86,24m2, předzahrádkou a terasou o výměře 97,18m2 a sklepem 4,60m2.


Byt disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem, ložnicí, pokojem, chodbou, koupelnou s vanou a samostatnou toaletou. V celém bytě jsou také nainstalovány venkovní rolety. Bytová jednotka se nachází v 1. nadzemním podlaží novostavby z roku 2019.


Velkým benefitem je nadstandardní již zmiňovaná předzahrádka. Součástí předzahrádky je i venkovní altánek. Samozřejmostí je elektrická a vodovodní přípojka. Přístup na předzahrádku je možný i venkovní brankou .


Nemovitost je součástí projektu rezidence Osadní. Součástí prodeje je i přenechání dlouhodobého parkování v suterénu domu pro jedno vozidlo za 1000,–Kč/měsíčně.


V okolí je kompletní občanská vybavenost

V případě zájmu lze nemovitost financovat hypotečním úvěrem přes naše hypoteční centrum. Zeptejte se nás a bydlete chytře! Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro další informace a dohodnutí termínu prohlídky. Rád Vás osobně přesvědčím o výjimečnosti této skvělé nemovitosti. 

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
2024015
Typ bytu:
3+kk
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Praha
Praha 7
Dělnická 313/16
Plocha terasy:
97 m2
Podlaží:
1. podlaží
Stav objektu:
Novostavba
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Centrum obce
Komunikace:
Dlážděná, asfaltová
Stáří objektu:
2019
Rok kolaudace:
2019
Výbava - popis:
altánek
Vydaný certifikát:
B - Velmi úsporná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 06' 9.674"N, 14° 26' 52.474"E